Skip to content

BIZNIS ARENA

BIZNIS JE ZABAVAN SAMO ONIMA KOJI (SE) IGRAJU.

U TIJEKU

Pokušaj se uklopiti u tuđe definicije uspjeha? Ne hvala. Budi kao i svi drugi pod cijenu vlastitih želja? Nikada. Umjesto toga, brišem sve “moraš” i “ne smiješ” i otvaram novu praznu stranicu – stranicu koju ću ispisati baš po svom. Ne iz pritiska, očekivanja i stresa, nego iz užitka. Prateći znatiželju i dobar osjećaj. Zato što jednu stvar znam sigurno. Biznis je zabavan samo onima koji se igraju. I ne, ne mora biti lagano. Ali obećajem da će biti zabavno.

#radimposvom model

6 mjeseci poduzimanja akcije, testiranja kroz igru i nevjerojatne podrške - U ARENI.

Mjesto na kojem ambicija susreće podršku, a poduzimanje akcije djeluje kao igra.

Tvoja pozivnica vrijedi još:

Imaš potvrde i certifikate, poznaješ biznis pojmove, znaš što bi trebalo…a svejedno, kada na kraju dana sjedneš za laptop – ništa se ne događa. Niti jedna strategija ne zvuči kao TI i pitaš se gdje je nestao onaj osjećaš poleta koji te pratio na samom početku. Odgađaš poduzimanje akcije zato što ti niti jedan od koraka ne zvuči zabavno. S frustracijom gledaš druge poduzetnike kojima je naizgled lako i pitaš se – što ja radim krivo?

Kada je prestalo biti zabavno?

No što ako to nije jedini (ili najbolji) način?

Poduzetništvo nije lagano. Zahtijeva da se svaki dan probudiš, ustaneš i pojaviš u areni. Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu. Ima onih koji to rade na tradicionalan način – na upornost, disciplinu i mišiće. Možda poznaješ takve poduzetnike. Možda si ti jedna od njih.

Prečesto vidim poduzetnike koji su kroz godine pregorjeli, kreativce koji se povlače iz online svijeta, freelancere koji rade 12 sati dnevno, uspješne obrte koji se zatvaraju, klijente koji više nisu zaljubljeni u ono što rade. To nije poduzetništvo koje želim za tebe.

"Kada slušam tebe, poduzetništvo djeluje lagano.”

Nije lagano. Ali, vjeruj mi, može biti zabavno.

Kada uživaš u onome što radiš imaš veći pristup fokusu, kreativnosti, disciplini, intuiciji, strateškom promišljanju, energiji. Kada uživaš u onome što radiš, drugi žele biti dijelom toga. Kada uživaš u onome što radiš, postaješ poduzetnik kojeg je nemoguće ignorirati.

Za koga je ovaj program?

Za ambiciozne poduzetnike kojima je dosta pritiska i stresa, tuđih poslovnih modela, teorije i već viđenih savjeta, odgađanja i uspoređivanja s drugima. Ako maštaš o biznisu u kojem uživaš, o rastu kroz poduzimanje akcije, o motivaciji grupe  – ovaj program je za tebe

U ARENI poduzimamo velike korake - na zabavan način.

Moji klijenti su vlasnici proizvodnih biznisa, edukatori i terapeuti, pružatelji (online) usluga i kreativci koji grade svoj biznis i brend online – bez obzira na razinu prihoda koje trenutno ostvaruju. Ako gradiš vlastiti biznis, imaš prvu uslugu ili proizvod i sanjaš o velikim ciljevima, ovaj program je za tebe.

ARENA je otvorena ne samo za poduzetnice, nego i za poduzetnike!

Plan then Play

Moj pristup biznisu je kombinacija promišljene strategije i – igre. Nedavno mi je klijentica rekla: Na prvi pogled djeluje kao da se igraš. No čim zagrebemo dublje, shvatim da je u pozadini svega uvijek razlog i strategija.

Igra strategiji daje lakoću. Strategija igri daje svrhu. Ako želiš, pokazat ću ti kako kombinirati oboje.

U trenutku kada postaneš poduzetnik, odjednom preuzimaš odgovornost za SVE – za svaku ulogu u svom biznisu i nikad ne znaš u kojoj ulozi ćeš se zateći taj dan.

U ovom programu, pokazat ću ti kako se zabavljati u ulozi:

*umjesto “mentora” ubaci vlastito zanimanje (fotograf, trener, keramičar itd.)

Ništa nije toliko neodoljivo kao poduzetnik koji u svakoj ulozi zna što radi. Što ako si taj poduzetnik baš ti?

Zamisli grupu poduzetnika koji se uz jasnu namjeru zajedno pojavljuju u biznis areni – to je grupa poduzetnika koju je nemoguće ignorirati.

Tematske cjeline

Svaki mjesec započet ćemo strateškom radionicom i fokusom na jedan od šest dijelova biznisa i jednu od šest poduzetničkih uloga. Nakon radionice bit će predloženi izazovi kako osnažiti tu ulogu u vlastitom biznisu. U trećem tjednu slijedi Q&A grupni poziv kao dodatni poticaj, izvor jasnoće i inspiracije. Za sve ostalo, tu je grupni chat (PON-PET) – tu se događa primjena.

(*fotograf, trener, keramičar) Dizajn usluga i proizvoda, korisničko iskustvo

Kolaboracije, suradnje, delegiranje i rast tima

Lansiranje i prodaja

Procesi, platforme, granice

Prepoznatljivost i brend, okupljanje zajednice, misija

Kreativnost, stvaranje sadržaja, komunikacija online

*zadržavam pravo prilagodbe i izmjene tema ako je to u najboljem interesu sudionika

Ako svaki dan nadogradiš 1% svog biznisa, za 6 mjeseci on će biti 6x veći. Napredak ne leži u teoriji, napredak leži u – poduzimanju akcije.

Što je sve uključeno?

Program traje 24 tjedna uz planiranu pauzu 22.12. – 08.01. Kratki sadržaj svega što je uključeno u ovo 6-mjesečno iskustvo:

 • Šest (6) radionica putem Zooma u trajanju do 150 minuta: radionica se održava u prvom tjednu na početku svakog mjeseca
 • Šest (6) Q&A grupnih poziva putem Zooma u trajanju do 150 minuta: Q&A poziv se održava u trećem tjednu svakog novog mjeseca

Na početku programa dobit ćeš raspored radionica i poziva na kojima sudjeluje cijela grupa. Pozivi se snimaju i snimke su dostupne svima unutar grupe tijekom trajanja programa.

 1. BONUS: Grupna chat podrška (od ponedjeljka do petka): tijekom 6 mjeseci trajanja programa imat ćeš pristup grupnom chat razgovoru u kojem možeš postaviti pitanje, tražiti feedback ili razmijeniti ideje sa mnom, kao i s drugim poduzetnicama iz različitih industrija.
 2. BONUS: Neograničen pristup #radimposvom AKADEMIJI: radi se o mom online programu za moderne poduzetnike koji uključuje 33 strateške teme i više od 800 minuta video sadržaja (samostalna vrijednost: 550€).
 3. BONUS: Neograničen pristup Prodajnom koktelu: radi se o kolekciji bezvremenskih radionica za planiranje prihoda, kreiranje ponuda i neodoljivu prodaju u inboxu (samostalna vrijednost: 197€)

Službeno krećemo 02/10 no neke bonuse možeš otključati čim se pridružiš programu.

Što ovaj program nije:

Iako ćeš iz programa izaći s novim mindsetom, fokus programa nije na mindsetu nego na primjeni. Ovaj program podržat će te u primjeni ključnih strategija na način koji je tebi zabavan. Kroz primjenu, ti postaješ poduzetnik koji poduzima akciju, ispunjava obećanja i raste brzo. Također, radi se o grupnom programu s više desetaka sudionika. Ja sam tip mentora koji je prisutan i dat ću sve od sebe da se u grupi osjećaš viđeno i podržano, no važno mi je da znaš da ovaj program NIJE individualan rad 1:1.

O meni

Kroz kombinaciju igre i promišljene strategije, Tea je u samo 5 godina izgradila prepoznatljiv brend, radila s više od 650 poduzetnika u regiji i ostvarila 7-znamenkaste prihode u biznisu. Iako novac nije ono što je pokreće, često je dobar pokazatelj rasta koji se najprije morao dogoditi na razini strategije, strukture biznisa i mindseta. Te provjerene strategije i naučene lekcije danas dijeli s drugim poduzetnicima koji žele – raditi po svom.

Ovo je neponovljiva prilika da sljedećih 6 mjeseci gradimo tvoj biznis – zajedno.

Tvoja pozivnica vrijedi još:

Odaberi pravu opciju za sebe

Krećemo 02/10 no neke bonuse možeš otključati već danas.

Jednokratno
1.200,00€

9.071,40 HRK (tečaj 7.5345)

3x rate
3x 440,00€

Šest (6) radionica putem Zooma

 • do 150 minuta trajanja po radionici
 • radionica se održava u prvom tjednu početkom svakog mjeseca
 • sve radionice će biti snimljene i dostupne kasnije

Šest (6) Q&A grupnih poziva putem Zooma

 • do 150 minuta trajanja po radionici
 • Q&A poziv se održava u trećem tjednu svakog novog mjeseca
 • svi Q&A grupni pozivi će biti snimljeni i dostupni kasnije

BONUS

 • Grupna chat podrška (od ponedjeljka do petka) – tijekom 6 mjeseci trajanja programa imat ćeš pristup grupnom chat razgovoru u kojem možeš postaviti pitanje, tražiti feedback ili razmijeniti ideje sa mnom, kao i s drugim poduzetnicama iz različitih industrija.
 • Neograničen pristup #radimposvom AKADEMIJI – radi se o mom online programu za moderne poduzetnike koji uključuje 33 strateške teme i više od 800 minuta video sadržaja (samostalna vrijednost 550€)
 • Neograničen pristup Prodajnom koktelu – radi se o kolekciji bezvremenskih radionica za planiranje prihoda, kreiranje ponuda i neodoljivu prodaju u inboxu (samostalna vrijednost: 196€)

OPCIJE PLAĆANJA: Za plaćanje u 3 ili 6 rata javi se na support@radimposvom.com.hr

Biznis Arena

dostupno na zahtjev
1200,00
 • 6 radionica
 • 6 Q&A grupnih poziva
 • BONUS: Grupna podrška
 • BONUS: #radimposvom AKADEMIJA
 • BONUS: Prodajni koktel

Obećanje sebi:

Ako ću graditi vlastiti biznis, onda će to biti po mom. Obećajem da ću pratiti SAMO osjećaj zabave, kreativnosti, interesa, uzbuđenja, igre, znatiželje, onaj dobar osjećaj u trbuhu. Obećajem da ću se okružiti ljudima koji bude te emocije u meni i obećajem, OBEĆAJEM da će biti zabavno.

Česta pitanja

Program traje 24 tjedna od 02.10.2023. do 29.03.2024. (uz planiranu pauzu 22.12.2023. – 08.01.2024.)

Možeš! Javi se na support@radimposvom.com.hr za više detalja. Prilagodi plaćanje svojim trenutnim mogućnostima – plati u 3 ili 6 rata po istoj krajnjoj cijeni.

Čim tvoja prijava bude potvrđena, odmah dobivaš pristup bonusima (#radimposvom AKADEMIJA i Prodajni koktel). LIVE dio programa službeno kreće s prvim grupnim pozivom 02.10. 

Da, poželjno je da već imaš vlastiti biznis, prve klijente i početnu zajednicu na nekoj od platformi. P.S. Neki sudionici pridružili su se programu samo s jasnom željom i vizijom te su u šest mjeseci ostvarili svoje financijske ciljeve. Ako znaš da te brzi rast i veliki ciljevi motiviraju, ovaj program je za tebe.

Sadržaj ovog programa bit će jednako primjenjiv u uslužnim, kao i proizvodnim industrijama. Ako prodaješ proizvod, uslugu ili iskustvo – ovaj program je za tebe.

Najčešći feedback koji čujem od klijenata odnosi se na razinu posvećenosti. Kada radiš sa mnom, dobivaš 150% moje pozornosti, pažnje i podrške. Ja sam mentor koji je prisutan i, iako se radi o većoj grupi, moja namjera je da u svakom trenutku osjećaš da te netko vidi i čuje.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć i želim da se pridružiš programu samo ako si 100% spremna sudjelovati. Kada skupina poduzetnika zajedno prođe kroz ovakvo 6-mjesečno iskustvo uvijek se dogodi nešto posebno i važno mi je da u tom iskustvu sudjeluješ od početka do kraja.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam, inspirirat ću te, motivirati, ukazati ti na izgovore kada ih primijetim i potaknuti te da sanjaš VEĆE. No rezultati zahtijevaju vrijeme, uvjerenje i trud. Ovdje nećeš pronaći formule za uspjeh preko noći. Istovremeno, ako uložiš u sebe i hrabro se odlučiš pojavljivati svaki dan s ciljem rasta svog biznisa – s tom energijom uvijek dolaze i nevjerojatni rezultati.

Ako su ti poznati #radimposvom programi, zamisli Biznis arenu kao korak između AKADEMIJE i MASTERMINDA. Ovo je program u kojem ćeš primijeniti SVE naučene strategije, ostvariti rast prihoda (i zatim se možda pridružiti sljedećoj MASTERMIND grupi 2024.)