Neodoljiva prodaja u inboxu

Prodaja koju volimo temelji se na razgovoru sa stvarnim ljudima i izgradnji odnosa.

Još uvijek se sjećam perioda u kojem mi je dopisivanje u inboxu izazivalo anksioznost.

Nisam znala kako opušteno dopisivanje pretvoriti u prodajni razgovor, u kojem trenutku ponuditi vlastitu uslugu ili kako razgovor učiniti toliko neodoljivim da netko sam pita kako može raditi sa mnom. Mislila sam da je prodaja bljak i nisam željela zvučati očajno.

Nekoliko godina kasnije, inbox je glavno mjesto na kojem prodajem. Bez dodatnih poziva, nagovaranja, delegiranja prodaje ili skupog oglašavanja. Od kratkih webinara, preko online programa i MASTERMINDA, sve do privatnog mentoriranja – svaka prodaja događa se kroz razgovor u inboxu.

Želiš saznati kako i ti možeš prodavati jednako prirodno i neodoljivo?

Pridruži nam se na ovom workshopu u kojem te vodim u pozadinu svog prodajnog procesa i dijelim s tobom sve tajne neodoljive prodaje u inboxu.

Ako:

ova radionica je za tebe.

Tea Zavacki - neodoljiva prodaja u inbox

Prodaja može biti prirodna i uzbudljiva - kao dopisivanje 1:1.

Danas obožavam neposrednu i prirodnu prodaju u inboxu i odgovaranje na poruke zadnja je stvar koju bih delegirala u vlastitom biznisu. Bez obzira na to osjećaš li se izgubljeno u stotinama poruka koje primaš ili je tvoj inbox trenutno prazan – ajmo to promijeniti zajedno.

Tea Zavacki - neodoljiva prodaja u inbox

Kroz 120 minuta otkrit ćeš:

Ova radionica idealna je za coacheve, edukatore, mentore, trenere i poduzetnike koji žele prodavati svoje usluge i programe 1:1 – na prirodan i autentičan način. Ovo je savršena prilika da zaviriš u moj prodajni proces i saznaš na koji način prodajem sve razine usluga i programa – bez dugih prodajnih razgovora, skupog oglašavanja ili bljak osjećaja kao da nešto uvaljujem.

Spremna prodavati prirodno i sa samopouzdanjem?

Pristupi radionici “Neodoljiva prodaja u inbox” i počni prodavati već danas.

Neodoljiva prodaja u inboxu

dostupno na zahtjev
97,00
  • Snimka radionice
  • PDF predlošci prodajnih poruka

Broj mjesta je ograničen!

Čuvam 100 mjesta za 100 najbržih poduzetnika koji će nakon ove radionice uvijek imati plan.

O Tei Zavacki

Kroz fokus na strategiju, psihologiju i ljude, Tea je u samo 5 godina izgradila prepoznatljiv brend, radila s više od 400 poduzetnika u regiji i ostvarila 7-znamenkaste prihode u biznisu. Iako novac nije ono što je pokreće, često je dobar pokazatelj rasta koji se najprije morao dogoditi na razini strategije, strukture biznisa i mindseta. Te provjerene strategije i naučene lekcije danas dijeli s drugim poduzetnicima koji žele – raditi po svom.

Česta pitanja

Strategije o kojima pričamo na ovoj radionici primjenjive su ODMAH ako već imaš vlastiti biznis, prve klijente i
početnu zajednicu na nekoj od platformi. No, čak i ako još nisi u toj fazi poslovanja, radi se o strategijama
kojima ćeš se vraćati još godinama.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć. Važno mi je da daš sve od sebe i
primijeniš ove strategije jer kroz primjenu – dolaze i rezultati.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam, podijelit ću s tobom niz primjera, uključiti bonus alate za primjenu, no rezultati na kraju ovise o tebi. No, ako testiraš ove strategije i dosljedno se nastaviš pojavljivati za sebe i svoj biznis – ti postaješ svoja garancija.