Skip to content
#radimposvom MASTERMIND - Premium
#radimposvom MASTERMIND - Premium

PREMIUM BRAND EDITION

DATUM POČETKA 01/04/24

#radimposvom MASTERMIND je 16-tjedno iskustvo za poduzetnice koje mijenjaju status quo.

Dana
Sati
Minuta
#radimposvom MASTERMIND je započeo

#radimposvom je pokret poduzetnika, inovatora, lidera koji izlaze izvan okvira, postavljaju trendove i mijenjaju industrije.

Za koga je ovaj MASTERMIND

Za ambicioznu poduzetnicu koja ima velike ciljeve i traži strateški pogled na svoj biznis, neusporedivu vrstu podrške i zajednicu sličnih žena koja će je voditi prema vrhu.

Pravi MASTERMIND za coacheve i mentore, pružatelje online usluga i poduzetnike koji grade svoj biznis i brend online.

Pokrenula si vlastiti posao, imaš prve klijente, ostvaruješ određene prihode, okupila si prvu zajednicu, dosljedno dijeliš vrijednost online. Što sada?

Dovoljno dobro je najveća zamka u biznisu. Često susrećem poduzetnice koje osjećaju grižnju savjesti jer je njihov biznis OK, a one žele VIŠE. Više prihode, veću vidljivost, više slobode, širu prepoznatljivost, više originalnosti, veći utjecaj, više hrabrosti, više strasti, više igre.

Čujem te.

Vrijeme je da zajedno repozicioniramo tvoj biznis i brend.

Evo koji uzbudljivi koraci su pred tobom (ako ih odabereš):

Elementi #radimposvom pristupa

BIZNIS STRATEGIJA

#radimposvom nije običan inat, nego educirani bunt protiv nametnutih očekivanja i pravila industrije na koja kažemo - tko kaže? Jednom kada usvojiš bezvremenske principe psihologije, biznisa i marketinga, znat ćeš donijeti educiranu odluku, reći NE trendovima i odabrati pravu strategiju za sebe.

LEADERSHIP

Jednom kada izađeš iz okvira i počneš stvari raditi drugačije, to će te izdvojiti iz mase. Jesi li spremna biti lider u vlastitoj industriji, postavljati trendove i voditi primjerom? Uz strategiju, u sklopu MASTERMINDA radimo i na mindsetu koji dolazi sa sljedećom razinom biznisa.

DUBOKA VJERA U SEBE

Graditi biznis po svom često znači biti prvi pri čemu ne postoje provjereni primjeri koje možeš slijediti. Štoviše, ti postaješ taj primjer drugima. Da bi mogla hrabro ići putem kojim još nitko nije išao, potrebna je duboka vjera u sebe i vlastitu misiju. A ti i ja znamo da si tu da bi ostavila trajan trag.

Što je sve uključeno?

Kratki sažetak svega što je uključeno u ovo neponovljivo iskustvo:

 • Šesnaest (16) grupnih Zoom poziva u trajanju do 90 minuta: na početku svakog mjeseca dobit ćeš raspored poziva na kojima sudjeluje cijela grupa. Pozivi se snimaju i snimke su naknadno dostupne svima unutar grupe tijekom trajanja programa.
 • Jedan (1) privatni Zoom poziv u trajanju do 60 minuta: tijekom ovog strateškog poziva analizirat ćemo ključne elemente tvog biznisa (moja verzija SWOT analize) i zajedno kreirati plan za tvoj rast u sklopu #radimposvom MASTERMINDA.
 • Grupna chat podrška (od ponedjeljka do petka): tijekom 16 tjedana trajanja programa imat ćeš pristup grupnom chat razgovoru u Telegram aplikaciji u kojem možeš postaviti pitanje, tražiti feedback ili razmijeniti ideje sa mnom, kao i s drugim poduzetnicama koje te razumiju.
 • Pristup strateškim modulima: svaka četiri tjedna tijekom trajanja MASTERMINDA otključat će se novi strateški modul. Moduli se sastoje od unaprijed snimljenih lekcija i pokrivaju četiri premium elementa tvog biznisa: brending – ponudu – komunikaciju – prodaju. 
 • Neograničen pristup #radimposvom AKADEMIJI: radi se o mom online programu za moderne poduzetnike koji uključuje 33 strateške teme i više od 800 minuta video sadržaja (samostalna vrijednost: 550€).
 • Neograničen pristup programu Intuicijom do CILJA: moj online program za ostvarivanje velikih ciljeva koji uključuje 5 jedinstvenih modula koji će te POKRENUTI (samostalna vrijednost: 299€).
 • Neograničeno članstvo u #radimposvom FB zajednici: privatna zajednica klijenata u kojoj često držim dodatne webinare i diskusije.

Službeno krećemo 01/04 no neke bonuse možeš otključati čim se pridružiš MASTERMINDU.

Tematske cjeline

Biti premium brend znači dosljedno ispunjavati obećanje brenda u 4 ključne kategorije:

elementi premium brendinga | autentičnost i duboka vjera u sebe | obećanje brenda | kontrast kao temelj neodoljivosti | premium dizajn

stupovi biznisa | diversifikacija ponude + kvaliteta | segmentiranje tržišta | premium korisničko iskustvo | definiranje cijene | nedostupnost kao alat  

dosljedna vidljivost | eksponencijalne marketinške strategije | posuđeni autoritet | psihološki okidači | upravljanje emocijama

ekspresivni kupci | psihologija prodaje | pozitivne prodajne strategije | lansiranje premium usluge

Novi korak i pripadajuće lekcije bit će otključane svaka 4 tjedna tijekom trajanja programa. Teme zatim dublje obrađujemo i ugrađujemo u tvoj biznis na grupnim pozivima uživo.

O Tei Zavacki

Kroz fokus na strategiju, pružanje vrijednosti i vođenje primjerom, Tea je u samo 5 godina izgradila prepoznatljiv brend, radila s više od 800 poduzetnika u regiji i ostvarila 7-znamenkaste prihode u biznisu. Iako novac nije ono što je pokreće, često je dobar pokazatelj rasta koji se najprije morao dogoditi na razini strategije, strukture biznisa i mindseta. Te provjerene strategije i naučene lekcije danas dijeli s drugim poduzetnicima koji žele – raditi po svom.

Tea Zavacki - radimposvom
Tea Zavacki - radimposvom
Tea Zavacki - radimposvom
Tea Zavacki - radimposvom

Ti si svoja najbolja strategija.

Podrška

Najčešći feedback koji čujem od klijenata odnosi se na razinu posvećenosti. Kada radiš sa mnom, dobivaš 150% moje pozornosti, pažnje i podrške. Ja sam mentor koji je prisutan i tijekom MASTERMINDA ćeš u svakom trenutku osjećati da te netko vidi i čuje.

Ovo je uzbudljiva sezona tvog biznisa i jedva čekam da ga zajedno lansiramo na sljedeću razinu.
Dana
Sati
Minuta
Prva sezona #radimposvom MASTERMINDA je u tijeku.

Odaberi pravi model za sebe:

Krećemo 29/03 no neke bonuse možeš otključati već danas.

Full experience

750 mjesečno, ukupno 4 uplate
 • 16 grupnih callova
 • 60-min 1:1 kick-off call
 • (SWOT analiza tvog biznisa)
 • grupni chat (PON-PET)
 • pristup svim online programima

1:1 Upgrade

1125 mjesečno, ukupno 4 uplate
 • 16 grupnih callova
 • 60-min 1:1 kick-off call
 • (SWOT analiza tvog biznisa)
 • grupni chat (PON-PET)
 • 3 dodatna 1 : 1 calla
 • pristup svim online programima

Odaberi pravi model za sebe:

Krećemo 01/04 no neke bonuse možeš otključati već danas.

Ukupno

Mjesečno

Full experience

625,00€

 / mjesečno

ukupno 8 uplata

1:1 Upgrade

875,00€

 / mjesečno

ukupno 8 uplata

Full experience

5.000,00€

ukupna investicija

1:1 Upgrade

7.000,00€

ukupna investicija

BONUS: Uz uplatu punog iznosa odjednom, otključavaš 1:1 SPRINT u Zagrebu

SPRINT je personalizirana 1:1 radionica uživo. SPRINT je moguće dogovoriti do kraja 2024. godine

Imaš dodatnih pitanja?

Javi mi se e-mailom na tea@radimposvom.com.hr i zajedno ćemo istražiti je li #radimposvom MASTERMIND najbolji sljedeći korak za tebe.

Česta pitanja

Sljedeći ciklus #radimposvom MASTERMINDA trajat će 16 tjedana, od 01.04. do 19.07.2024.

Čim tvoja prijava bude potvrđena, odmah dobivaš pristup svim bonusima (#radimposvom AKADEMIJA i Intuicijom do CILJA) te imaš mogućnost rezervirati termin strateškog 1:1 calla sa mnom. LIVE dio programa službeno kreće 01.04.

Da, poželjno je da već imaš vlastiti biznis, prve klijente i početnu zajednicu na nekoj od platformi. P.S. Pojedini alumniji MASTERMINDA pridružili su se programu samo sa jasnom željom i vizijom te su u četiri mjeseca ostvarili svoje financijske ciljeve. Ako znaš da te brzi rast i veliki ciljevi motiviraju, ovaj MASTERMIND je za tebe.

Da. Ovaj MASTERMIND je kreiran za coacheve i mentore, pružatelje online usluga i poduzetnike koji grade svoj biznis i brend online.

Najčešći feedback koji čujem od klijenata odnosi se na razinu posvećenosti. Kada radiš sa mnom, dobivaš 150% moje pozornosti, pažnje i podrške. Ja sam mentor koji je prisutan i tijekom MASTERMINDA ćeš u svakom trenutku osjećati da te netko vidi i čuje.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć i želim da se pridružiš MASTERMINDU samo ako si 100% spremna na sljedeću razinu. Kada skupina žena zajedno prođe kroz ovakvo 16-tjedno iskustvo uvijek se dogodi nešto posebno i važno mi je da u tom iskustvu sudjeluješ od početka do kraja.

Ne mogu.

Prenijet ću ti sve što znam, inspirirat ću te, motivirati, ukazati ti na izgovore kada ih primijetim i potaknuti te da sanjaš VEĆE. No rezultati zahtijevaju vrijeme, uvjerenje i trud. Ovdje nećeš pronaći formule za uspjeh preko noći.

Istovremeno, ako uložiš u sebe i hrabro se odlučiš pojavljivati svaki dan s ciljem rasta svog biznisa – s tom energijom uvijek dolaze i nevjerojatni rezultati. Samo pogledaj iskustva dosadašnjih sudionica koje pokazuju što je sve moguće!

Tea Zavacki | #radimposvom MASTERMIND