sljedećih tisuću

otkrij nove prilike u svom biznisu

OTKRIJ NOVE PRILIKE U SVOM BIZNISU

Ne znaš od kuda će doći sljedeći prihodi?

Nudiš samo jednu
ponudu u svom biznisu?

Osjećaš kao da svaki mjesec krećeš od nule?

Ovo su neki od najčešćih izazova koje susrećem u radu s poduzetnicima.

Što kada bih ti rekla da u ovom trenutku u tvom biznisu postoji 1.000€ neostvarenih prihoda?

Bez obzira na to planiraš li prihode unaprijed ili prodaješ intuitivno, jednu stvar znam sigurno – kao poduzetnik u svakom trenutku možeš ponuditi vrijednost i ostvariti dodatne prihode. Jednom kada u svakom trenutku znaš kako ostvariti sljedećih 1.000€ – poduzetništvo postaje zabavno.

U ovih 180 minuta zajedno ćemo analizirati tvoj biznis iz 5 različitih perspektiva s jednim zadatkom – otkriti barem jednu skrivenu priliku da ostvariš dodatnih 1.000€ u svom biznisu
unutar sljedećih mjesec dana. Ove strategije nećeš primijeniti samo jednom. Svaka od njih nastavit će donositi prihode u tvom biznisu još godinama.

Za koga je ova radionica?

Ove strategije jednako su primjenjive na uslužne, kao i na proizvodne djelatnosti. Sve što ti je potrebno su prvi klijenti i početna zajednica na nekoj od platformi.

Kada: dostupno na zahtjev
Gdje: snimka dostupna na portalu
Ulaganje: 97,00€

Moja želja je da nakon ove radionice primijeniš barem jednu od pet strategija, ostvariš dodatnih
1.000€ i 10x vratiš svoje ulaganje. Kako ti to zvuči?

sljedećih tisuću

dostupno na zahtjev
97,00
  • Snimka radionice
  • Dodatni materijali i predlošci

Nakon što jednom vidiš potencijale svog biznisa na ovaj način,
nećeš ih više moći ne vidjeti.

Broj mjesta je ograničen!

Čuvam 100 mjesta za 100 najbržih poduzetnika koji će nakon ove radionice u svakom trenutku znati prepoznati i ostvariti – sljedećih tisuću.

O Tei Zavacki

Kroz fokus na strategiju, psihologiju i ljude, Tea je u samo 5 godina izgradila prepoznatljiv brend, radila s više od 400 poduzetnika u regiji i ostvarila 7-znamenkaste prihode u biznisu. Iako novac nije ono što je pokreće, često je dobar pokazatelj rasta koji se najprije morao dogoditi na razini strategije, strukture biznisa i mindseta. Te provjerene strategije i naučene lekcije danas dijeli s drugim poduzetnicima koji žele – raditi po svom.

Česta pitanja

Strategije o kojima pričamo na ovoj radionici primjenjive su ODMAH ako već imaš vlastiti biznis, prve klijente i
početnu zajednicu na nekoj od platformi. No, čak i ako još nisi u toj fazi poslovanja, radi se o strategijama
kojima ćeš se vraćati još godinama.

Jednom kada uložiš ovaj iznos, povrat novca nije moguć. Važno mi je da daš sve od sebe, poduzmeš akciju i primijeniš ove strategije jer kroz primjenu – dolaze i rezultati.

Ne mogu. Prenijet ću ti sve što znam i podijelit ću s tobom niz provjerenih primjera iz industrije, no rezultati na kraju ovise o tebi. No, ako testiraš ove strategije i dosljedno se nastaviš pojavljivati za sebe i svoj biznis – ti postaješ svoja garancija.